Welkom bij de Labie auto’s! Wij zijn in 2016 opgericht door de broers Thomas en Tom de Labie, die beiden jarenlange ervaring hebben in de autobranche. Bij ons autobedrijf vindt u een gevarieerd aanbod van occasions, zorgvuldig uitgezocht en aangeboden voor een eerlijke prijs.

 

Wij vinden vertrouwen erg belangrijk bij de verkoop van auto's. Daarom staat bij ons een ontspannen en ongedwongen sfeer centraal, zodat u rustig de tijd kunt nemen om onze auto's te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. En terwijl u rondkijkt, staat er altijd een lekker kopje koffie voor u klaar.

 

Sinds 1 september 2021 zijn onze deuren geopend in Achtmaal, waar we beschikken over een werkplaats en wasstraat. Ons enthousiaste team staat hier voor u klaar om u te voorzien van de beste service en ondersteuning.

 

Wij bij de Labie auto's zijn trots op onze persoonlijke benadering en onze uitstekende service. Bij ons kunt u rekenen op eerlijk advies, kwaliteit en betrouwbaarheid. Kom gerust eens bij ons langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

 


Ons team

Ontmoet ons enthousiaste team bij de Labie Auto's!

Thomas

Eigenaar / Verkoop

Tom

Eigenaar / Werkplaats

Joey

Eerste autotechnicus

Johan

Eerste autotechnicus

Twiks

Kantoorhond / Manager klanttevredenheid